Pilates med rullen ( foam roaller)

Pilates rullen kan både indgå som en del af pilates øvelserne i den daglige undervisning, og den kan også bruges som et formidabelt massage redskab!

En pilates rulle omtales ofte med det engelske navn "foam roller". Rullen har en massiv kvalitets skumkerne, hvoraf navnet stammer.

Massage med pilates rullen har skabt stor succes hos eleverne, da den er meget dybdegående i dens massage. Dette skyldes at du kommer til at rulle hen over flere akupressur punkter. Akupressur punkterne kan være særdeles ømme, men efter et par ganges brug kan du mærke at spændingerne omkring punkterne fortager sig. Det svarer til du har været hos en dygtig massør, hvor det gør ondt første gang og derefter bliver det ganske behageligt. Jeg anbefaler altid at drikke en masse vand efter øvelser med pilates rullen, da den sætter gang i en udskillelse af en masse affaldsstoffer i kroppen!

En pilates rulle kan også bruges i forbindelse med meget skæv ryg til bare at ligge på. Det kan være en udfordring i starten men bliver rigtig rart med tiden.

Som en del af nogle af det kendte pilates øvelser kan pilates rullen indgå og give nye udfordringer og opmærksomhed på specifikke muskelgrupper.

Pilates Aabenraa Erika