Kurser og workshops

Jeg er billedkunstner ved siden af pilates og du kan komme på malekursus hos mig, læs mere her

DANS!

Aabenraa har sit helt egen frirum for dans; om du bare har lyst (eller trænger helt vildt meget) til at danse. Om du danser fordi du har smerter i kroppen eller i hjertet. Om du danser fordi din sjæl er blevet væk i en stresset hverdag og du gerne vil finde den igen. DU ER VELKOMMEN! Du kan sagtens komme alene og mødes andre i dansefællesskabet <3

Alkohol og andre drugs er ikke velkommen, undgå venligst overdreven brug af parfume.

sans DIN dans danseworkshop v/ Erika B. Krag

Sluk for hovedet og dans dans dans 

kl. 18.30-ca 20.30 se alle datoer her 

Et frirum hvor både hovedet og telefonen slukkes, hvor kroppen bestemmer dansen og magien opstår af sig selv.

Et frirum til dans og bevægelse, et frirum hvor du bare kan være dig. Ingen koreografi, ingen rigtige eller forkerte dansebevægelser, bare dine helt egne. 

Musikken er tilrettelagt i en såkaldt musikbølge, dvs. den starter stille, og bliver mere intens, vild, kaotisk og slutter så med at være stille igen.

Kom og dans dig som du er lige her og nu. Der er plads til alle bevægelser du har brug for at udtrykke eller bare danse hjernen ud.

Tilmelding:
100 kr, mobilepay 23260995, venligst INGEN text i kommentar feltet! Dit navn og nummer kommer automatisk op. Jeg kvitterer med et ” thumbs up” tegn

 

Erika B. Krag: har haft danseskole i 8 år, underviser nu i fri dans ( inspireret at 5 rytmer, Gabrielle Roth og Movement medicine, Ya´Akov Darling Khan, ecstatic dance og rituel dans) og lærke sanselige bevægelser for kvinder på workshopsbasis i Aabenraa. Følg med i facebook gruppen sans DIN dans

 

Det vigtige åndedræt v/ Erika Krag
Onsdag der kommer snart ny dato!  kl 17.00-18.30

Lær at optimere din vejrtrækning, simple øvelser til hverdagen, nem forståelig teoretisk viden.

Vagus nerven, den store og vigtigste rygmarvsnerve, er altafgørende for at kunne stresse af, men også til at kroppen kan præstere optimalt. Hvordan kan den sættes fri når den er klemt lidt et sted? Hvordan aktiverer du den via din vejtrækning? Igen simple praktiske øvelser!

Med min banggrund som fridykker/maraton svømmer i mange år,har jeg en dyb forståelse af vejrtrækningens betydning både til sport/konkurrencer og til at få pulsen heeelt ned. Faktisk alt det som nu er som blevet trendy fra mindfulness og anti stress kurser.

Pris kun 150 kr.(du er kun tilmeldt når du har betalt!) mobilepay 23260995, venligst text " DVÅ" i kommentarfeltet, dit navn kommer automatisk op.

 

Genopbyg din krop – med hjælp fra dit eget nervesystem v/ Erika Krag
Onsdag  kl 18.30-20.00 dato ikke fastlagt
 
Har du smadret din krop ved at arbejde for meget?
Har du overtrænet i for lang tid?

Har du hælt en masse gift i din krop? 
Har du haft for megen stress?

Lær hvordan du kan kickstarte den store Vagus nervei din krop så den kan få lov til at gøre det den er designet til; nemli at genopbygge kroppen, regenerere og sætte gang i immunforsvaret.

Simple praktiske øvelser, let forståelig teori.

Hvordan kan den sættes fri når den er klemt lidt et sted? Hvordan aktiverer du den via din vejtrækning? Igen simple praktiske øvelser!

Med min banggrund som pilateslærer og fridykker/maraton svømmer i mange år, har jeg en dyb forståelse af vejrtrækningens og vagusnervens betydning både til sport/konkurrencer og til at få pulsen heeelt ned.

200 kr. (du er kun tilmeldt når du har betalt!) mobilepay 23260995, Skriv venligst i kommentar feltet, ikke andet, venligst IKKE andet....:-))))

 

 

MAD - hvordan virker det i den krop?  v/ Erika Krag Onsdag eller lørdag, 

Workshop omkring omkring din mad og hvordan den virker i din krop. 

Hvad er gift for din krop? Hvad er næring for din krop? 

Forklaret med en masse humor og du skal også lave øvelser der er gode for fordøjelsen. 

Det er ikke en workshop med; nu skal du tabe så og så mange kilo, eller du må du kun spise kålsuppe i en hel måned. Workshoppen er fri for alle mulige idiotiske diætkure, men handler derimod omkring hvad der sker i din krop når du spiser din mad. Ren biokemi. Men jeg kommer selvfølgelig ind på hvordan afhængighed af visse fødevarer opstår, igen ren biokemi.

Erika B. Krag er uddannet kostvejleder siden 2008.

Medbring en pude at sidde på og emballage fra dit favorit guf ;-)

Intropris100 kr. (du er kun tilmeldt når du har betalt!) mobilepay 23260995, venligst INGEN text ! Dit navn kommer automatisk op. Betalingen er bindende og refunderes ikke ved fravær.

 
 
 

sans DIN dans danseworkshop v/ Erika Krag 

Ultra feminin sanselig dansemoves

Onsdag eller lørdag, dato ikke fastlagt endu

Har du helt glemt at være kvinde?

Er du kun mor og arbejdshest?

I denne danseworkshop kan du komme tilbage til den sanselige del af kroppen, ultra feminine bevægelser, bare være så mega lækker så det driver ned af væggen. Workshoppen er danseundervisning i seje bevægelser vi feks. ser fra Beyoncé og Sharkira. Vi kommer til at arbejde rigtig meget med den sanselige bodyroll.

Jeg har undervist i burlesque, lady styling salsa og i det hele taget være lækker kvinde på dansegulvet i mange år som danselærer.

Kom og find " det" igen!

Tilmelding 200 kr på mobilepay 23260995, men text i kommentar feltet  "feminin" Du er kun tilmeldt når du har betalt .

 

Genopbyg din krop - Vagus nerven og det vigtige åndedræt v/ Erika Krag
3 onsdage som et samlet forløb, dvs lektioner kan ikke tages enkeltvis.
Onsdage kl 18.30 -20.00
100% luxus i 3 onsdage i træk, hvor dit nervesystem bliver forkælet
Har du smadret din krop ved at arbejde for meget?
Har du overtrænet i for lang tid?

Har du hælt en masse gift i din krop? 
Har du haft for megen stress?

Lær hvordan du kan kickstarte den store Vagus nerve i din krop så den kan få lov til at gøre det den er designet til; nemli at genopbygge kroppen, regenerere og sætte gang i immunforsvaret.

Simple praktiske øvelser, let forståelig teori.

Hvordan kan den sættes fri når den er klemt lidt et sted? Hvordan aktiverer du den via din vejrtrækning?  Hvordan optimerer du din vejrtækning i hverdagen? Igen simple praktiske øvelser!

Med min banggrund som pilateslærer og fridykker/maraton svømmer i mange år, har jeg en dyb forståelse af vejrtrækningens og vagusnervens betydning både til sport/konkurrencer og til at få pulsen heeelt ned

 Pris 450 kr. (du er kun tilmeldt når du har betalt!) mobilepay på 17769. Er du ny elev? så send venligst en sms på 23260995 ellers kan jeg ikke bekræfte din betaling ;.) Betalingen er bindende og refunderes ikke ved fravær.

 

  

Fremtidige kurser hos andre undervisere i Aabenraa pilates studio:

Sang workshop! Onsdag d.05 oktober 2023 kl 17.00 henvendelse Gitta Kaas 20287992

Gong koncert ved Marit Blom, kontakt 26740178, 2 dage 03. og 04. november 2023

 

 

 

 

 

 Erika B. Krag: underviser til dagligt pilates og har været selvstændig med pilates i 17 år. 

Har deltaget i utallige kurser omkring fysiologi, herunder kranio sacral terapi, kinesiologi, mindfulness og kost og sundhed uddannelser. Fridykker og maraton svømmer.

Erika B. Krag

Erika B. Krag: har haft danse skole i 8 år, underserviser nu i fri dans og sanselige bevægelser for kvinder på workshopsbasis. Se mere i facebook gruppen sans DIN dans

sans DIN dans